сряда, 26 февруари 2014 г.

Дачия Дъстър фейслифт: Повече от кола

В автокъща Петрови обичаме Дачия Дъстър по много причини. Тя е един от първите ни тест драйвове. И един от най-четените ни материали. Освен това е напълно честен автомобил, който търси комфортната пресечна точка между стойност и възможности.
Имахме възможност да разкажем за Дачия Дъстър, след като излезе. Получихме шанс да направим тест-драйв и на една от специални серии на румънския всъдеход. Сега ви представяме фейслифтирания Дъстър. Който вече е на пазара с амбициите да предложи повече автомобил за същото количество кеш. Дали му се получава? Отговорът е в следващите редове.
      Отвътре
В моделът на Дачия през 2014 година е работено повече, като промените засягат най-вече таблото и обезшумяването. Седалките също получават нови тапицерии, които са две идеи по-приятни в сравнение с предишната версия. Бутоните за ел.стъклата най-накрая са преместени върху вратите, където всъщност им е мястото. Този бонус е леко дървен, доколкото бутоните са разположени върху едни пластмасови паралелепипедчета, кацнали върху дръжката на вратата. По-дългокраките биха могли да си удрят коляното си в тях.
Отвън
Моделът няма почти никакви промени.. Тенекиите са идентични, промените са във фаровете, стоповете, броните, джантите и предрадиаторната решетка. Нищо генерално ново, фейслифтирания Дъстър предлага една идея по-свеж вид. Феновете на възръбавия му дизайн няма да бъдат разочаровани.
Ние от автокъща Петрови препоръчваме Дачия Дъстър поради три причини:
-икономична
-ефтина
-практична и уютна
Не пропускайте шанса си да закупите модела-очакваме ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар