четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Коли под наем

Автомобилите са се превърнали в неизменна част от ежедневието на много хора. Те се нуждаят от грижи, за да може да бъдат оптимално използвани. Тук ще откриете няколко съвета, които ще Ви помогнат да се чувствате сигурни и да може да разчитате на колата си, когато Ви е нужна.
Автокъща Петрови е представител на коли под наем. При даване на кола под наем трябва да знаете някои наистина интересни неща:
  1. - При даване на заявената кола, искащият се съгласява напълно с правата на лицето, от което е взел колата.
  2. - Лицето отговаря за всички щети, които направи по колата по време на заемане на автомобилното средство.
  3. - Лицето е длъжно да подпише договор, които му осигурява използването на колата.
  4. - Всички разходи, които по време на управление се заплащат от лицето наемател.
  5. - В случаи на ПТП лицето носи пълна отговорност за автомобила!
  • Ще ви представя някои от най-хубавите коли под наем с който разполага автокъща Петрови.
Това е една от най-желаните кола за наемане от автокъща Петрови. Колата се намира в перфектно състояние и разполага с много удобства.

За наематели на по изискани коли атокъща Петрови предлага една уникална лимузина-кола, която разполага с 34 места. Колата е за предпочита за използване на официални срещи, защото наемането и е прекалено скъпо.

За любителите на високите скорости автокъща Петрови разполага с няколко уникални коли под наем. Те разполагат с всички качества да "задоволят" вашия успех и да ви накарат да се почуствате "гъзари:". Ето и някои от моделите.


Автокъщата разполага с още много модели за повече информация можете да посетите нашите офиси или да позвъните на телефон 08853697896.

Няма коментари:

Публикуване на коментар