четвъртък, 27 февруари 2014 г.

Opel Insignia Sports Tourer- Големият кораб

Добрата стара Insignia беше истинско чудо, когато се появи преди четири, пардон пет години. Тя беше толкова различна от излизащата в пенсия Vectra, че предизвика малка революция.Вече изброихме новостите отвън, но пропуснахме подобрената аеродинамика, както и активните прегради пред радиатора. Те се отварят и затварят в зависимост от потребностите на охлаждането, с което допринасят за по-добрата обтекаемост.


Колата представя перфектния модел за семейна екскурзия, защото разполага със 7 места и побира 40 кг багаш.Моделът през 2014 година има някой подобрения. Ето и някой от тях




Отвътре
Тук е доста по-сложно. Първо – забравете за немската строгост и утилитарност. Тази Insignia е закачлива и разточителна. Формите са флуидни, а изобилието от бутони, клавиатури и дисплеи е огромно. Само копчетата върху волана са цифром и словом 18 (осемнадесет) на брой. До бутона за електрическата ръчна спирачка добавете и тъчпад, подобен на тези в лаптопите, за който трябва да знаем, че може да чете ръкописния ви почерк. Включително и на кирилица. На този фон гласовите команди изглеждат толкова старомодни.
Отвън
Ще познаете обновения Opel Insignia по новите фарове, предрадиаторна решетка и стопове. Ние обаче се разхождаме с Bi-Turbo дизелово комби, а то се познава по едноименна емблема и по 20 цоловите джанти  с които трябва да бъде оборудван. Добавен е един OPC оптичен пакет и този Sports Tourer вече изглежда покъртително добре.


Автокъща Петрови предлага, колата чисто нова с цена (11 000 лева) и втора ръка на промоционална цена от (5000 лева) не изпускайте шанса си. 

За контакт с автокъща Петрови може да се свържете като позвъните на номер
088742356549 или пишете на нашия емайл
АвтокъщаПетрови@абв.бг

Няма коментари:

Публикуване на коментар