сряда, 26 февруари 2014 г.

Новото BMW X5 xDRIVE 30d: Голямата бяла акупла

Автокъща Петрови представя една от най-мощните коли на BMW.Тихо и неумолимо голямата бяла акула изниква в съзнанието ти, когато се изправиш пред този автомобил. Голям, хищен и бял. Това е новото BMW X5, което гълта километрите без да ги дъвче и къса жива плът от пазарния дял на конкурентите си. Ултимативният представителен и производител на баварците ни казва здрасти в алпийско бяло и с 3 литров редови шестак, произвеждащ 258 дизелови конски сили.



Отвътре
Моделът за 2014 година е променен. Промените са малко повече. На първо място е таблото, което е оформено на пластове. Централният дисплей не е вграден в него, а наднича като широкоекранен таблет. Воланът е нов и имате възможност да поръчате спортното кормило като от М-пакетите на 3 и 4 серия. Седалките са епично широки и доволно комфортни, макар да имаме дребни забележки към качеството на шевовете. Намираме за недопустимо наличието на бръчки върху кожата на места, на които не би трябвало да ги има.


Отвън
Промените през 2014 година  в дизайна са почти отсъстващи, което намираме за малко досадно. Трудно е да се каже, че Х5 е като Mercedes, която не се променя, а се шлифова със всяко следващо издание.
Но пък от друга страна, защо трябва да променяш, нещо което очевидно работи? BMW X5 струва много пари и се продава като топъл хляб в тираж от около 100 хил. бройки годишно.


Автокъща Петрови предлага BMW x5 30d xDRIVE.
Колата е налична във всички офиси в страната. Разполагаме с автоматична и ръчна по преценка на водача. Колата се предпочита за спортно използване. BMW X5 е единствения джип на баварците, който се сравнява с останалите гиганти производители. Ние от автокъща Петрови го препоръчваме, защото имахме честа лично да го изпробваме.Колата разполага с изключителна мощност и с невероятен лукс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар