сряда, 26 февруари 2014 г.

Преставяне на една от най-интересните прототипи коли:

Нова година, нов късмет, ново издание на автокъща Петрови в Червен бряг. Градът, който някога беше лъскавата емблема на българското кино  днес е символ на модерната червенобрешка архитектура. Ние няма да говорим за тези неща, нито за връзката между тях. Само ще кажем, че на тазгодишния автосалон в Червен бряг видяхме няколко  наистина впечатляващи коли. 
В момента Nissan създават нов дизайнерски език и Sport Sedan Concept е третата им творба с него. Но пък е най-добрата. Японците избухват като новогодишните фойерверки в Дубай – зрелищно и продължително. Nissana е една от най-предпочитаните коли, заради неината икономичност и комфорт.
Боже! Дали някои може да си представи, че VW Beetle
Dune Concept
ще бъди толкова интересна отвън. Производители наистина са се постарали за таз-годишното представление в Червен бряг. Колата е превъзходна и успя да грабне увациите на публиката още с представянето и.
Черешката на тортата в тазгодишното представяне на коли беше модела на
Toyota- FT-1 Concep, която грабна погледите на цялата публика. Невероятно изработена спортна кола тя има всичките качества да се превърне в водеща на пазара през следващите години.Автокъща Петрови благодари  на всички, които присъстваха на представянето на едни от най-искане коли на нашето време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар